$${do;if(%HELMDURABILITY% != 0);setlabel(CAPACETE,"&9Capacete: &f&l%HELMDURABILITY%",CAPACETE);else;setlabel(CAPACETE,"&9Capacete: &4&l--",CAPACETE);endif;if(%BOOTSDURABILITY% != 0);setlabel(BOTA,"&9Bota: &f&l%BOOTSDURABILITY%",BOTA);else;setlabel(BOTA,"&9Bota: &4&l--",BOTA);endif;if(%LEGGINGSDURABILITY% != 0);setlabel(CALCA,"&9Calça: &f&l%LEGGINGSDURABILITY%",CALCA);else;setlabel(CALCA,"&9Calça: &4&l--",CALCA);endif;if(%CHESTPLATEDURABILITY% != 0);setlabel(PEITO,"&9Peitoral: &f&l%CHESTPLATEDURABILITY%",PEITO);else;setlabel(PEITO,"&9Peitoral: &4&l--",PEITO);endif;if(%DURABILITY% != 0);setlabel(MAO,"&9Item: &b%DURABILITY%",MAO);else;setlabel(MAO," ",MAO);endif;if(%ITEM% = 373);setlabel(MAO," ",MAO);endif;if(%ITEM% = 322);setlabel(MAO," ",MAO);endif;&pot="";FOREACH(effects);&pot = "%&pot%\n&e%EFFECTNAME%: &f%EFFECTTIME%";NEXT;SETLABEL(SE,%&pot%);loop;$${do;if(%HELMDURABILITY% != 0);setlabel(CAPACETE,"&9Capacete: &f&l%HELMDURABILITY%",CAPACETE);else;setlabel(CAPACETE,"&9Capacete: &4&l--",CAPACETE);endif;if(%BOOTSDURABILITY% != 0);setlabel(BOTA,"&9Bota: &f&l%BOOTSDURABILITY%",BOTA);else;setlabel(BOTA,"&9Bota: &4&l--",BOTA);endif;if(%LEGGINGSDURABILITY% != 0);setlabel(CALCA,"&9Calça: &f&l%LEGGINGSDURABILITY%",CALCA);else;setlabel(CALCA,"&9Calça: &4&l--",CALCA);endif;if(%CHESTPLATEDURABILITY% != 0);setlabel(PEITO,"&9Peitoral: &f&l%CHESTPLATEDURABILITY%",PEITO);else;setlabel(PEITO,"&9Peitoral: &4&l--",PEITO);endif;if(%DURABILITY% != 0);setlabel(MAO,"&9Item: &f&l%DURABILITY%",MAO);else;setlabel(MAO," ",MAO);endif;if(%ITEM% = 373);setlabel(MAO," ",MAO);endif;if(%ITEM% = 322);setlabel(MAO," ",MAO);endif;&pot="";FOREACH(effects);&pot = "%&pot%\n&e%EFFECTNAME%: &f%EFFECTTIME%";NEXT;SETLABEL(SE,%&pot%);loop;}$$